NAREDITE PROSTOR ZA SVOJE TRENUTKE
Kako lahko pomagamo?
VlogMatic začne in ustavi snemanje videa, ko se obraz ali gibanje ujema z vašim izbranim pravilom. Posnete trenutke ohranja skupaj v enem videu.
E-pošta vlogmatic-support@ellantech.com za pomoč. Vključite model svoje naprave, različico iOS ali iPadOS, različico aplikacije in korake, ki so privedli do težave. Prosimo, ne pošiljajte zasebnih posnetkov, razen če želite, da jih prejmemo.
Začnite samodejno snemanje
- Open VlogMatic and allow camera access.
- Choose Face, Motion, Either or Both. Za zaznavanje gibanja naj bo naprava pri miru.
- Tapnite Začni samodejno snemanje. Dejavnost se začne snemati; a gap pauses it after the selected delay.
- Tapnite Dokončaj in shrani posnetek. Odprite posnetke za predvajanje ali skupno rabo shranjenega videa.
Snemanje se ne začne
Preverite dovoljenje za kamero v aplikaciji Nastavitve naprave. V načinu obraza ohranite dobro osvetljen obraz v predogledu. V načinu gibanja naj naprava miruje in premakne predmet v pogledu. Preverite, ali sta izbrana kamera in format snemanja na voljo; podprti formati se razlikujejo glede na napravo.
Preizkus snemanja in VlogMatic Pro
Brezplačno preskusno obdobje se konča po treh shranjenih posnetkih, daljših od ene minute. Kratki posnetki ne uporabljajo dodatka. Po preskusu enkratni nakup VlogMatic Pro odklene neomejeno snemanje; ni naročnine. Obstoječi posnetki ostanejo na voljo za predvajanje, skupno rabo in brisanje. Brisanje videoposnetkov ali obnovitev privzetih nastavitev snemanja ne ponastavi preizkusa.
Uporabite možnost Obnovi nakup v nastavitvah VlogMatic ali na zaslonu za nadgradnjo, da obnovite nakup Apple z istim računom Apple. Apple vas bo morda prosil, da se prijavite. Plačilo v teku odklene Pro šele, ko ga Apple potrdi. Nakupi za Android in iOS so ločeni. Za zahtevke za obračun ali vračilo kupnine Apple uporabite Applovo podporo za nakupe.
Posnetki nimajo zvoka
Omogočite zvok z nadzorom mikrofona in omogočite dostop do mikrofona. Snemate lahko brez tega dovoljenja, vendar bo video tiho. Posnetki s časovnim zamikom nimajo zvoka.
Poiščite posnetke v Fotografije
Dokončano ostane v posnetkih. When Automatically save to Photos is enabled, VlogMatic also tries to save a copy to Photos with your permission. If that copy fails, the original remains in Clips; uporabite njegov meni, da znova poskusite shraniti. Deleting the VlogMatic original does not delete a Photos copy.
Snemanje se ustavi, ko zapustite aplikacijo
Med snemanjem naj bo VlogMatic odprt. Leaving the app or a camera interruption finishes the current take and saves the captured moments when possible.
Pre-roll in časovni zamik
Enable pre-roll in Settings to include up to five seconds before activity is detected. Porabi več baterije. Time-lapse is configured in recording settings and does not use pre-roll or audio.
Vaši posnetki in zasebnost
Zaznavanje se izvaja v vaši napravi. VlogMatic ne nalaga posnetkov v EllanTech Limited in ne potrebuje računa. Preberite Politika zasebnosti za iPhone in iPad za podrobnosti o shranjevanju, fotografijah, skupni rabi in poizvedbah o podpori.