VAŠI TRENUTKI OSTANEJO VAŠI
Politika zasebnosti
Posodobljeno 29. oktobra 2026
EllanTech Limited objavlja VlogMatic za iPhone in iPad (identifikator paketa
im.vlogmatic
). Ta pravilnik zajema to aplikacijo, njene strani za podporo in zasebnost ter poizvedbe o podpori. Ločeno je od pravilnika aplikacije za Android.
Vprašanja ali zahteve: vlogmatic-support@ellantech.com .
Kamera, mikrofon in zaznavanje
Z dovoljenjem kamere VlogMatic uporablja okvirje kamere za predogled v živo, lokalno zaznavanje obraza in gibanja ter snemanje videa. Zaznavanje obrazov uporablja Applov okvir Vision, da preveri, ali je obraz prisoten. Ne identificira osebe ali ustvari profila za prepoznavanje obraza. Zaznavanje gibanja analizira spremembe v sliki.
Analiza poteka v vaši napravi. Analizni okvirji se obdelujejo začasno; izbrani posnetek se med snemanjem zapiše v vaš video. Ko je omogočeno predhodno predvajanje, aplikacija shrani tudi izbrano trajanje nedavnega posnetka z zvokom, ko je omogočen, tako da je mogoče vključiti začetek dejavnosti. EllanTech Limited ne prejme okvirjev kamere, zaznav obrazov, predpomnilnikov ali posnetkov iz aplikacije.
Dostop do mikrofona ni obvezen in doda zvok samo, ko omogočite zvok in podelite dovoljenje. Zavrnitev dostopa omogoča tiho snemanje. Časovni zamik nima zvoka. Dovoljenja lahko spremenite v aplikaciji Nastavitve naprave.
Posnetki, metapodatki in nastavitve
Izvirni posnetki so shranjeni v zasebni shrambi aplikacije VlogMatic. Videoposnetki lahko vključujejo zvok, datume snemanja, informacije o kameri in formatu ter oznake za ujete trenutke. Označevalci trenutkov opisujejo časovnico videoposnetka in ne identitete osebe. Aplikacija bere shranjene posnetke za prikaz sličic, predvajanje videoposnetkov in krmarjenje po trenutkih.
VlogMatic hrani tudi lokalne nastavitve in informacije o obnovitvi za prekinjena snemanja. Preveri razpoložljivo shrambo in raven baterije, da opozori na nizko količino virov in, ko je konfiguriran, ustavi snemanje. Teh nastavitev ali opazovanj ne pošlje v EllanTech Limited.
Fotografije, iCloud in varnostne kopije naprav
Z vašim dovoljenjem za dodajanje videoposnetkov v fotografije lahko VlogMatic shrani kopije dokončanih posnetkov v vašo knjižnico fotografij. Samodejno shranjevanje lahko onemogočite v nastavitvah aplikacije. Če je shranjevanje fotografij zavrnjeno ali ne uspe, izvirnik ostane v posnetkih.
Kopije fotografij upravlja Applova aplikacija Photos. Če omogočite iCloud Photos ali drugo storitev, ki dostopa do vaše knjižnice fotografij, lahko te storitve naložijo ali obdelajo kopije v skladu s svojimi nastavitvami in pravilniki. Storitve varnostnega kopiranja ali prenosa v napravi lahko vključujejo podatke aplikacij glede na nastavitve vaše naprave in pravila storitve. EllanTech Limited ne upravlja teh storitev.
Skupna raba
Ko izberete Skupna raba, iOS ali iPadOS zagotovi izvirni videoposnetek aplikaciji ali cilju, ki ga izberete. Videoposnetek vključuje svojo posneto vsebino in vdelane metapodatke. Prejemnik ga lahko naloži ali obdela v skladu s svojo politiko. VlogMatic videoposnetkov ne deli samodejno z EllanTech Limited.
Snemanje preizkusa in nakupov
VlogMatic hrani lokalni števec preizkusov in identifikatorje za največ tri kvalificirane posnetke v nastavitvah zasebne aplikacije. Brisanje posnetkov ali obnovitev privzetih nastavitev snemanja ne ponastavi tega števca. Te informacije niso poslane EllanTech Limited.
Apple upravlja plačilo za enkratno odklepanje VlogMatic Pro prek App Store. Aplikacija uporablja StoreKit za branje in preverjanje nakupnih transakcij, obnovitev dostopa ter odzivanje na odobritve in vračila. EllanTech Limited ne prejme podatkov o vaši plačilni kartici ali upravlja strežnika za preverjanje nakupov. Apple obdeluje nakupe pod lastnimi pogoji in politiko zasebnosti.
Računi, oglaševanje in analitika
Aplikacija nima sistema računov, oglaševalskega SDK-ja, storitve sledenja ali analitike. Za zaznavanje obraza in gibanja ne potrebuje povezave s strežnikom ali prenosa modela. Te izjave opisujejo aplikacijo; Applova naprava, App Store, fotografije in storitve varnostnega kopiranja delujejo v skladu z Applovimi pogoji in nastavitvami.
Zadrževanje in brisanje
Posnetki ostanejo v posnetkih, dokler jih ne izbrišete. Če izbrišete izvirnik v VlogMatic, vse fotografije, deljene ali varnostno kopirane kopije ostanejo na mestu. Te kopije ločeno izbrišite v ustrezni storitvi. Če odstranite aplikacijo, odstranite njene zasebne lokalne posnetke in nastavitve, ne odstranite pa kopij fotografij. Zaradi prekinjenega snemanja lahko obnovitvene datoteke ostanejo v shrambi aplikacije. Restore defaults ponastavi nastavitve snemanja; ne izbriše dokončanih posnetkov.
Dovoljenje za kamero, mikrofon ali fotografije lahko prekličete v aplikaciji Nastavitve naprave. Za predogled in snemanje je potrebno dovoljenje kamere. Zaščitite svojo napravo in skrbno izberite, kje delite videoposnetke.
Poizvedbe o podpori
Če nam pošljete e-pošto, prejmemo vaš naslov in podatke, ki jih izberete. Pošljite le tisto, kar je potrebno za razlago vaše težave; ne pošiljajte zasebnih posnetkov, razen če želite, da jih prejmemo mi. Informacije o podpori uporabljamo za odgovarjanje na poizvedbe, odpravljanje težav in vodenje potrebnih evidenc podpore. Hranimo ga le toliko časa, kolikor je potrebno za te namene in veljavne obveznosti.
Naši ponudniki e-pošte in storitev lahko obdelujejo korespondenco v našem imenu, tudi v drugih državah, pod njihovimi veljavnimi pogoji in zaščitnimi ukrepi. Podpornih informacij ne prodajamo ali jih uporabljamo za oglaševanje. Obrnite se na nas, če želite zahtevati dostop ali izbris podatkov o podpori, ki jih imamo o vas.
Spletna stran
These static pages use Google Firebase Hosting. Ne vsebujejo oglasov, analitičnih skriptov, zunanjih pisav ali sledilnih piškotkov. Ponudnik gostovanja lahko obdeluje informacije o tehničnih zahtevah, kot so naslovi IP in dnevniki dostopa, za dostavo in zaščito strani. Spletno mesto ne prejema posnetkov ali podatkov o zaznavi iz aplikacije. Vaš izbran svetel ali temen videz je shranjen samo v tem brskalniku, tako da si ga je mogoče zapomniti med obiski; choosing System removes that saved choice. Ta nastavitev ni poslana EllanTech Limited.