GJØR PLASS TIL DINE Øyeblikk
Hvordan kan vi hjelpe?
VlogMatic starter og pauser videoopptak når et ansikt eller bevegelse samsvarer med den valgte regelen. Den holder de registrerte øyeblikkene sammen i én video.
E-post vlogmatic-support@ellantech.com for hjelp. Ta med enhetsmodellen din, iOS- eller iPadOS-versjonen, appversjonen og trinnene som førte til problemet. Vennligst ikke send private opptak med mindre du vil at vi skal motta det.
Start en automatisk opptak
- Åpne VlogMatic og gi kameratilgang.
- Velg Ansikt, Bevegelse, Enten eller Begge. Hold enheten stødig for bevegelsesdeteksjon.
- Trykk på Start automatisk opptak. Aktivitet starter opptak; et mellomrom stopper det etter den valgte forsinkelsen.
- Trykk på Fullfør og lagre opptak. Åpne klipp for å spille av eller dele den lagrede videoen.
Opptaket starter ikke
Sjekk kameratillatelsen i enhetens Innstillinger-app. I ansiktsmodus, hold et godt opplyst ansikt i forhåndsvisningen. I bevegelsesmodus, hold enheten i ro og flytt et objekt synlig. Sjekk at det valgte kameraet og opptaksformatet er tilgjengelig; støttede formater varierer fra enhet til enhet.
Opptaksprøve og VlogMatic Pro
Den gratis prøveperioden avsluttes etter tre lagrede klipp lengre enn ett minutt. Korte klipp bruker ikke godtgjørelsen. Etter prøveversjonen låser et engangskjøp av VlogMatic Pro opp ubegrenset opptak; det er ikke noe abonnement. Eksisterende klipp forblir tilgjengelige for avspilling, deling og sletting. Sletting av videoer eller gjenoppretting av standardinnstillinger for opptak tilbakestiller ikke prøveversjonen.
Bruk Gjenopprett kjøp i VlogMatic-innstillinger eller på oppgraderingsskjermen for å gjenopprette et Apple-kjøp med samme Apple-konto. Apple kan be deg om å logge på. En ventende betaling låser opp Pro først etter at Apple har bekreftet den. Android- og iOS-kjøp er separate. For Apple-fakturerings- eller refusjonsforespørsler, bruk Apples kjøpsstøtte.
Opptakene har ingen lyd
Aktiver lyd ved hjelp av mikrofonkontrollen og tillat mikrofontilgang. Du kan ta opp uten denne tillatelsen, men videoen vil være stille. Time-lapse-opptak har ingen lyd.
Finn opptak i Bilder
Fullført tar opphold i Clips. Når Lagre automatisk i bilder er aktivert, prøver VlogMatic også å lagre en kopi i Bilder med din tillatelse. Hvis kopien mislykkes, forblir originalen i Clips; bruk menyen for å prøve å lagre på nytt. Sletting av VlogMatic-originalen sletter ikke en fotokopi.
Opptaket stopper når du forlater appen
Hold VlogMatic åpen mens du tar opp. Hvis du forlater appen eller et kameraavbrudd, fullføres det gjeldende opptaket og de fangede øyeblikkene lagres når det er mulig.
Pre-roll og time-lapse
Aktiver pre-roll i Innstillinger for å inkludere opptil fem sekunder før aktivitet oppdages. Den bruker mer batteri. Time-lapse er konfigurert i opptaksinnstillingene og bruker ikke pre-roll eller lyd.
Dine opptak og personvern
Deteksjon kjører på enheten din. VlogMatic laster ikke opp opptak til EllanTech Limited og krever ingen konto. Les Personvernregler for iPhone og iPad for detaljer om lagring, bilder, deling og støtteforespørsler.