DINE Øyeblikk BLIR DINE

Personvernerklæring

Oppdatert 29. oktober 2026

EllanTech Limited publiserer VlogMatic for iPhone og iPad (pakkeidentifikator im.vlogmatic ). Denne policyen dekker den appen, dens støtte- og personvernsider, og støtteforespørsler. Den er atskilt fra retningslinjene for Android-appen.

Spørsmål eller forespørsler: vlogmatic-support@ellantech.com .

Kamera, mikrofon og deteksjon

Med kameratillatelse bruker VlogMatic kamerarammer for direkte forhåndsvisning, lokal ansikts- og bevegelsesdeteksjon og videoopptak. Ansiktsgjenkjenning bruker Apples Vision-rammeverk for å sjekke om et ansikt er til stede. Den identifiserer ikke en person eller oppretter en ansiktsgjenkjenningsprofil. Bevegelsesdeteksjon analyserer endringer i bildet.

Analyse skjer på enheten din. Analyserammer behandles midlertidig; valgte opptak skrives til videoen din under opptak. Når pre-roll er aktivert, bufrer appen også opp til den valgte varigheten av nylige opptak, med lyd når den er aktivert, slik at starten på en aktivitet kan inkluderes. EllanTech Limited mottar ikke kamerarammer, ansiktsgjenkjenning, pre-roll buffere eller opptak fra appen.

Mikrofontilgang er valgfritt og legger til lyd bare når du aktiverer lyd og gir tillatelse. Avslå tilgang tillater stille opptak. Time-lapse har ingen lyd. Du kan endre tillatelser i enhetens Innstillinger-app.

Opptak, metadata og innstillinger

Originalopptak lagres i VlogMatics private applagring. Videoer kan inneholde lyd, opptaksdatoer, kamera- og formatinformasjon og markører for fangede øyeblikk. Øyeblikksmarkører beskriver videoens tidslinje, ikke en persons identitet. Appen leser lagrede opptak for å vise miniatyrbilder, spille av videoer og navigere i øyeblikk.

VlogMatic beholder også lokale preferanser og gjenopprettingsinformasjon for avbrutt opptak. Den sjekker tilgjengelig lagringsplass og batterinivå for å advare om lave ressurser og, når den er konfigurert, stoppe opptaket. Den sender ikke disse innstillingene eller observasjonene til EllanTech Limited.

Bilder, iCloud og sikkerhetskopiering av enheter

Med din tillatelse til å legge til videoer i Bilder, kan VlogMatic lagre kopier av fullførte opptak i fotobiblioteket ditt. Automatisk lagring kan deaktiveres i appens innstillinger. Hvis lagring av bilder nektes eller mislykkes, forblir originalen i Clips.

Fotokopier administreres av Apples Bilder-app. Hvis du aktiverer iCloud-bilder eller en annen tjeneste som har tilgang til bildebiblioteket ditt, kan disse tjenestene laste opp eller behandle kopier under sine egne innstillinger og retningslinjer. Tjenester for sikkerhetskopiering eller overføring av enheter kan inkludere appdata i henhold til enhetsinnstillingene og tjenestens regler. EllanTech Limited driver ikke disse tjenestene.

Deling

Når du velger Del, leverer iOS eller iPadOS den originale videoen til appen eller destinasjonen du velger. Videoen inkluderer innspilt innhold og innebygde metadata. Mottakeren kan laste opp eller behandle den i henhold til sine egne retningslinjer. VlogMatic deler ikke videoer automatisk med EllanTech Limited.

Opptak av prøveversjon og kjøp

VlogMatic har en lokal prøveteller og identifikatorer for opptil tre kvalifiserende klipp i private apppreferanser. Sletting av klipp eller gjenoppretting av opptaksstandarder tilbakestiller ikke denne telleren. Denne informasjonen sendes ikke til EllanTech Limited.

Apple håndterer betaling for engangsopplåsingen av VlogMatic Pro gjennom App Store . Appen bruker StoreKit til å lese og bekrefte kjøpstransaksjoner, gjenopprette tilgang og svare på godkjenninger og refusjoner. EllanTech Limited mottar ikke betalingskortopplysningene dine eller driver en server for kjøpsbekreftelse. Apple behandler kjøp i henhold til sine egne vilkår og personvernregler.

Kontoer, annonsering og analyser

Appen har ikke noe kontosystem, annonserings-SDK, sporing eller analysetjeneste. Det krever ikke en servertilkobling eller modellnedlasting for ansikts- og bevegelsesdeteksjon. Disse utsagnene beskriver appen; Apples enhet, App Store , Bilder og backup-tjenester opererer under Apples egne vilkår og innstillinger.

Oppbevaring og sletting

Opptak forblir i klipp til du sletter dem. Hvis du sletter en original i VlogMatic, blir alle bilder, delte eller sikkerhetskopierte kopier på plass. Slett disse kopiene separat i den aktuelle tjenesten. Avinstallering av appen fjerner dens private lokale opptak og innstillinger, men fjerner ikke Bilder-kopier. Avbrutt opptak kan etterlate gjenopprettingsfiler i applagring. Gjenopprett standardinnstillinger tilbakestiller opptaksinnstillinger; den sletter ikke fullførte klipp.

Du kan trekke tilbake kamera-, mikrofon- eller bildertillatelsen i enhetens Innstillinger-app. Kameratillatelse kreves for forhåndsvisning og opptak. Beskytt enheten din og velg nøye hvor du deler videoer.

Supporthenvendelser

Hvis du sender oss en e-post, mottar vi adressen din og informasjonen du velger å inkludere. Send kun det som trengs for å forklare problemet ditt; ikke send private opptak med mindre du har tenkt at vi skal motta det. Vi bruker støtteinformasjon for å svare på forespørsler, feilsøke problemer og føre nødvendige støtteoppføringer. Vi beholder den bare så lenge det er nødvendig for disse formålene og gjeldende forpliktelser.

Våre e-post- og tjenesteleverandører kan behandle korrespondanse på våre vegne, inkludert i andre land, under deres gjeldende vilkår og sikkerhetstiltak. Vi selger ikke støtteinformasjon eller bruker den til annonsering. Kontakt oss for å be om tilgang til eller sletting av støtteinformasjon vi har om deg.

Nettsted

Disse statiske sidene bruker Google Firebase Hosting. De inneholder ingen reklame, analyseskript, eksterne fonter eller sporingsinformasjonskapsler. Hostingleverandøren kan behandle teknisk forespørselsinformasjon, som IP-adresser og tilgangslogger, for å levere og sikre sidene. Nettstedet mottar ikke opptak eller deteksjonsdata fra appen. Ditt valgte lyse eller mørke utseende lagres kun i denne nettleseren slik at det kan huskes mellom besøkene; Hvis du velger System, fjernes det lagrede valget. Denne preferansen sendes ikke til EllanTech Limited.