ANLARINIZ SİZİN KALIN

Gizlilik politikası

Güncelleme: 29 Ekim 2026

EllanTech Limited, iPhone ve iPad için VlogMatic'yi yayınladı (paket tanımlayıcı) im.vlogmatic ). Bu politika söz konusu uygulamayı, onun destek ve gizlilik sayfalarını ve destek sorgularını kapsar. Android uygulamasının politikasından farklıdır.

Sorular veya istekler: vlogmatic-support@ellantech.com .

Kamera, mikrofon ve algılama

VlogMatic, kamera izniyle canlı önizleme, yerel yüz ve hareket algılama ve video kaydı için kamera çerçevelerini kullanır. Yüz algılama, bir yüzün mevcut olup olmadığını kontrol etmek için Apple'ın Vision çerçevesini kullanır. Bir kişiyi tanımlamaz veya yüz tanıma profili oluşturmaz. Hareket algılama görüntüdeki değişiklikleri analiz eder.

Analiz cihazınızda gerçekleşir. Analiz çerçeveleri geçici olarak işlenir; seçilen çekim kayıt sırasında videonuza yazılır. Ön kayıt etkinleştirildiğinde, uygulama aynı zamanda seçilen son çekim süresine kadar, etkinleştirildiğinde ses ile birlikte arabelleğe alır, böylece bir etkinliğin başlangıcı dahil edilebilir. EllanTech Limited, uygulamadan kamera çerçeveleri, yüz algılamaları, video öncesi arabellekleri veya kayıtları almaz.

Mikrofon erişimi isteğe bağlıdır ve yalnızca sesi etkinleştirip izin verdiğinizde ses ekler. Erişimin reddedilmesi sessiz kayda olanak tanır. Hızlandırılmış çekimde ses yok. İzinleri cihazın Ayarlar uygulamasından değiştirebilirsiniz.

Kayıtlar, meta veriler ve ayarlar

Orijinal kayıtlar VlogMatic'nin özel uygulama deposunda saklanır. Videolar ses, kayıt tarihleri, kamera ve format bilgileri ile yakalanan anlara ilişkin işaretler içerebilir. An işaretçileri bir kişinin kimliğini değil, video zaman çizelgesini tanımlar. Uygulama, küçük resimleri görüntülemek, videoları oynatmak ve anlarda gezinmek için kayıtlı kayıtları okur.

VlogMatic ayrıca kesintiye uğrayan çekimler için yerel tercihleri ve kurtarma bilgilerini de saklar. Düşük kaynaklar hakkında uyarıda bulunmak ve yapılandırıldığında kaydı durdurmak için kullanılabilir depolama alanını ve pil seviyesini kontrol eder. Bu ayarları veya gözlemleri EllanTech Limited'ye göndermez.

Fotoğraflar, iCloud ve cihaz yedeklemeleri

Fotoğraflar'a video ekleme izninizle VlogMatic, tamamlanan kayıtların kopyalarını fotoğraf kitaplığınıza kaydedebilir. Otomatik kaydetme, uygulamanın Ayarlar kısmından devre dışı bırakılabilir. Fotoğrafların kaydedilmesi reddedilirse veya başarısız olursa orijinal, Klipler'de kalır.

Fotoğraf kopyaları Apple'ın Fotoğraflar uygulaması tarafından yönetilir. iCloud Fotoğrafları'nı veya fotoğraf kitaplığınıza erişen başka bir hizmeti etkinleştirirseniz, bu hizmetler kendi ayarları ve politikaları kapsamında kopyaları yükleyebilir veya işleyebilir. Cihaz yedekleme veya aktarma hizmetleri, cihaz ayarlarınıza ve hizmetin kurallarına göre uygulama verilerini içerebilir. EllanTech Limited bu hizmetleri çalıştırmaz.

Paylaşma

Paylaş'ı seçtiğinizde iOS veya iPadOS, orijinal videoyu seçtiğiniz uygulamaya veya hedefe sağlar. Video, kayıtlı içeriğini ve gömülü meta verilerini içerir. Alıcı bunu kendi politikası kapsamında yükleyebilir veya işleyebilir. VlogMatic, videoları EllanTech Limited ile otomatik olarak paylaşmaz.

Deneme ve satın alma işlemlerini kaydetme

VlogMatic, özel uygulama tercihlerinde en fazla üç uygun klip için yerel bir deneme sayacı ve tanımlayıcıları tutar. Klipleri silmek veya kayıt varsayılanlarını geri yüklemek bu sayacı sıfırlamaz. Bu bilgi EllanTech Limited'ye gönderilmez.

Apple tek seferlik ödemeyi üstleniyor VlogMatic Pro aracılığıyla kilidini aç App Store . Uygulamanın kullandığı StoreKit satın alma işlemlerini okumak ve doğrulamak, erişimi yeniden sağlamak ve onaylara ve geri ödemelere yanıt vermek. EllanTech Limited ödeme kartı ayrıntılarınızı almaz veya bir satın alma doğrulama sunucusunu çalıştırmaz. Apple, satın alma işlemlerini kendi koşulları ve gizlilik politikası kapsamında gerçekleştirir.

Hesaplar, reklamlar ve analizler

Uygulamanın herhangi bir hesap sistemi, reklam SDK'sı, izleme veya analiz hizmeti yoktur. Yüz ve hareket algılama için sunucu bağlantısı veya model indirme gerektirmez. Bu ifadeler uygulamayı açıklamaktadır; Apple'ın cihazı, App Store, Fotoğraflar ve yedekleme hizmetleri, Apple'ın kendi şartları ve ayarları kapsamında çalışır.

Saklama ve silme

Kayıtlar siz silene kadar Klipler'de kalır. VlogMatic'deki bir orijinali sildiğinizde tüm Fotoğraflar, paylaşılan veya yedeklenmiş kopyalar yerinde kalır. Bu kopyaları ilgili hizmette ayrı ayrı silin. Uygulamanın kaldırılması, uygulamanın özel yerel kayıtlarını ve ayarlarını kaldırır ancak Fotoğraflar kopyalarını kaldırmaz. Kesintiye uğrayan kayıtlar, kurtarma dosyalarının uygulama depolama alanında kalmasına neden olabilir. Varsayılanları geri yükle kayıt ayarlarını sıfırlar; tamamlanan klipleri silmez.

Cihazın Ayarlar uygulamasında kamera, mikrofon veya Fotoğraflar iznini geri çekebilirsiniz. Önizleme ve kayıt için kamera izni gereklidir. Cihazınızı koruyun ve videoları nerede paylaşacağınızı dikkatlice seçin.

Destek soruları

Bize e-posta gönderirseniz adresinizi ve eklemeyi seçtiğiniz bilgileri alırız. Lütfen yalnızca sorununuzu açıklamak için gerekenleri gönderin; almamızı istemediğiniz sürece özel çekim göndermeyin. Soruları yanıtlamak, sorunları gidermek ve gerekli destek kayıtlarını tutmak için destek bilgilerini kullanırız. Bu bilgileri yalnızca bu amaçlar ve geçerli yükümlülükler için gerekli olduğu sürece saklıyoruz.

E-posta ve hizmet sağlayıcılarımız, diğer ülkeler de dahil olmak üzere yazışmaları kendi geçerli şartları ve önlemleri kapsamında bizim adımıza işleyebilir. Destek bilgilerini satmıyoruz veya reklam amacıyla kullanmıyoruz. Hakkınızda tuttuğumuz destek bilgilerine erişim veya bunların silinmesini talep etmek için bizimle iletişime geçin.

Web sitesi

Bu statik sayfalar Google Firebase Hosting'i kullanır. Hiçbir reklam, analiz komut dosyası, harici yazı tipi veya izleme çerezi içermezler. Barındırma sağlayıcısı, sayfaları teslim etmek ve güvenliğini sağlamak için IP adresleri ve erişim günlükleri gibi teknik talep bilgilerini işleyebilir. Web sitesi, uygulamadan kayıt veya algılama verileri almaz. Seçtiğiniz açık veya koyu görünüm yalnızca bu tarayıcıda saklanır, böylece ziyaretler arasında hatırlanabilir; Sistem'i seçmek kayıtlı seçeneği kaldırır. Bu tercih EllanTech Limited'ye gönderilmez.