DINA stunder BLIR DINA

Sekretesspolicy

Uppdaterad 29 oktober 2026

EllanTech Limited publicerar VlogMatic för iPhone och iPad (paketidentifierare im.vlogmatic ). Denna policy omfattar den appen, dess support- och sekretesssidor och supportförfrågningar. Den är skild från Android-appens policy.

Frågor eller önskemål: vlogmatic-support@ellantech.com .

Kamera, mikrofon och detektering

Med kameratillstånd använder VlogMatic kameraramar för liveförhandsvisning, lokal ansikts- och rörelsedetektering och videoinspelning. Ansiktsavkänning använder Apples Vision-ramverk för att kontrollera om ett ansikte finns. Den identifierar inte en person eller skapar en profil för ansiktsigenkänning. Rörelsedetektering analyserar förändringar i bilden.

Analysen sker på din enhet. Analysramar bearbetas tillfälligt; valda bilder skrivs till din video under inspelning. När pre-roll är aktiverat, buffrar appen också upp till den valda varaktigheten av senaste film, med ljud när det är aktiverat, så att starten av en aktivitet kan inkluderas. EllanTech Limited tar inte emot kameraramar, ansiktsdetektering, pre-roll-buffertar eller inspelningar från appen.

Mikrofonåtkomst är valfritt och lägger bara till ljud när du aktiverar ljud och ger tillstånd. Att neka åtkomst tillåter tyst inspelning. Time-lapse har inget ljud. Du kan ändra behörigheter i enhetens Inställningar-app.

Inspelningar, metadata och inställningar

Originalinspelningar lagras i VlogMatics privata applagring. Videor kan innehålla ljud, inspelningsdatum, kamera- och formatinformation och markörer för fångade ögonblick. Momentmarkörer beskriver videons tidslinje, inte en persons identitet. Appen läser sparade inspelningar för att visa miniatyrer, spela upp videor och navigera i ögonblick.

VlogMatic behåller också lokala inställningar och återställningsinformation för avbrutna tagningar. Den kontrollerar tillgänglig lagring och batterinivå för att varna om låga resurser och, när den är konfigurerad, stoppa inspelningen. Den skickar inte dessa inställningar eller observationer till EllanTech Limited.

Foton, iCloud och säkerhetskopior av enheter

Med din tillåtelse att lägga till videor i Foton kan VlogMatic spara kopior av färdiga inspelningar till ditt fotobibliotek. Automatiskt sparande kan inaktiveras i appens inställningar. Om sparandet av foton nekas eller misslyckas, finns originalet kvar i Clips.

Fotokopior hanteras av Apples fotoapp. Om du aktiverar iCloud Photos eller en annan tjänst som har åtkomst till ditt fotobibliotek, kan dessa tjänster ladda upp eller bearbeta kopior enligt sina egna inställningar och policyer. Tjänster för säkerhetskopiering eller överföring av enheter kan innehålla appdata enligt dina enhetsinställningar och tjänstens regler. EllanTech Limited driver inte dessa tjänster.

Dela

När du väljer Dela, tillhandahåller iOS eller iPadOS den ursprungliga videon till appen eller destinationen du väljer. Videon inkluderar dess inspelade innehåll och inbäddade metadata. Mottagaren kan ladda upp eller bearbeta den enligt sin egen policy. VlogMatic delar inte automatiskt videor med EllanTech Limited.

Inspelning av prov och köp

VlogMatic behåller en lokal utvärderingsräknare och identifierare för upp till tre kvalificerande klipp i privata appinställningar. Att ta bort klipp eller återställa standardinställningarna för inspelning nollställer inte denna räknare. Denna information skickas inte till EllanTech Limited.

Apple hanterar betalningen för engångsupplåsningen av VlogMatic Pro genom App Store . Appen använder StoreKit för att läsa och verifiera köptransaktioner, återställa åtkomst och svara på godkännanden och återbetalningar. EllanTech Limited tar inte emot dina betalkortsuppgifter eller driver en inköpsverifieringsserver. Apple behandlar köp enligt sina egna villkor och integritetspolicy.

Konton, reklam och analys

Appen har inget kontosystem, reklam-SDK, spårnings- eller analystjänst. Det kräver ingen serveranslutning eller modellnedladdning för ansikts- och rörelsedetektering. Dessa uttalanden beskriver appen; Apples enhet, App Store , Foton och säkerhetskopieringstjänster fungerar under Apples egna villkor och inställningar.

Retention och radering

Inspelningar stannar i klipp tills du tar bort dem. Om du tar bort ett original i VlogMatic lämnas alla foton, delade eller säkerhetskopierade kopior på plats. Ta bort dessa kopior separat i relevant tjänst. Om du avinstallerar appen tas dess privata lokala inspelningar och inställningar bort, men fotokopiorna tas inte bort. Avbrutna inspelningar kan lämna återställningsfiler i applagringen. Återställ standardinställningar återställer inspelningsinställningar; det tar inte bort slutförda klipp.

Du kan dra tillbaka kamera-, mikrofon- eller fotobehörighet i enhetens Inställningar-app. Kameratillstånd krävs för förhandsgranskning och inspelning. Skydda din enhet och välj noga var du delar videor.

Supportförfrågningar

Om du mejlar oss får vi din adress och den information du väljer att inkludera. Skicka bara det som behövs för att förklara ditt problem; skicka inte privata filmer om du inte avser att vi ska ta emot det. Vi använder supportinformation för att svara på förfrågningar, felsöka problem och föra nödvändiga supportuppgifter. Vi behåller den bara så länge som behövs för dessa ändamål och tillämpliga skyldigheter.

Våra e-post- och tjänsteleverantörer kan behandla korrespondens å våra vägnar, inklusive i andra länder, under deras tillämpliga villkor och skyddsåtgärder. Vi säljer inte supportinformation eller använder den för reklam. Kontakta oss för att begära tillgång till eller radering av supportinformation vi har om dig.

Webbplats

Dessa statiska sidor använder Google Firebase Hosting. De innehåller ingen reklam, analysskript, externa typsnitt eller spårningscookies. Värdleverantören kan bearbeta information om teknisk begäran, såsom IP-adresser och åtkomstloggar, för att leverera och säkra sidorna. Webbplatsen tar inte emot inspelningar eller detekteringsdata från appen. Ditt valda ljusa eller mörka utseende lagras endast i den här webbläsaren så att det kan kommas ihåg mellan besöken; om du väljer System tas det sparade valet bort. Denna inställning skickas inte till EllanTech Limited.