FĂ-ȚI loc MOMENTELE VOASTRE
Cum putem ajuta?
VlogMatic pornește și întrerupe înregistrarea video atunci când o față sau o mișcare se potrivește cu regula aleasă. Păstrează împreună momentele înregistrate într-un singur videoclip.
E-mail vlogmatic-support@ellantech.com pentru ajutor. Includeți modelul dispozitivului, versiunea iOS sau iPadOS, versiunea aplicației și pașii care au condus la problemă. Vă rugăm să nu trimiteți filmări private decât dacă doriți să le primim.
Începeți o luare automată
- Deschideți VlogMatic și permiteți accesul la cameră.
- Alegeți Față, Mișcare, Oricare sau Ambele. Păstrați dispozitivul stabil pentru detectarea mișcării.
- Atingeți Începeți preluarea automată. Activitatea începe înregistrarea; un interval o întrerupe după întârzierea selectată.
- Atinge Termină și salvează preluarea. Deschideți Clipuri pentru a reda sau a partaja videoclipul salvat.
Înregistrarea nu începe
Verificați permisiunea camerei în aplicația Setări a dispozitivului. În modul Față, păstrați o față bine luminată în previzualizare. În modul Mișcare, mențineți dispozitivul staționar și mutați un obiect în vedere. Verificați dacă camera selectată și formatul de înregistrare sunt disponibile; formatele acceptate variază în funcție de dispozitiv.
Probă de înregistrare și VlogMatic Pro
Proba gratuită se încheie după trei clipuri salvate mai lungi de un minut. Clipurile scurte nu folosesc alocația. După încercare, o achiziție unică VlogMatic Pro deblochează înregistrarea nelimitată; nu exista abonament. Clipurile existente rămân disponibile pentru redare, partajare și ștergere. Ștergerea videoclipurilor sau restabilirea setărilor implicite de înregistrare nu resetează perioada de încercare.
Utilizați Restabilire achiziție în Setări VlogMatic sau pe ecranul de actualizare pentru a restabili o achiziție Apple cu același cont Apple. Apple vă poate cere să vă conectați. O plată în așteptare deblochează Pro numai după ce Apple o confirmă. Achizițiile pentru Android și iOS sunt separate. Pentru cererile Apple de facturare sau rambursare, utilizați asistența pentru achiziții de la Apple.
Înregistrările nu au sunet
Activați audio folosind controlul microfonului și permiteți accesul la microfon. Puteți înregistra fără această permisiune, dar videoclipul va fi silențios. Înregistrările time-lapse nu au audio.
Găsiți înregistrări în Fotografii
Terminat durează rămâne în Clips. Când este activată Salvarea automată în Fotografii, VlogMatic încearcă, de asemenea, să salveze o copie în Fotografii cu permisiunea dvs. Dacă acea copie eșuează, originalul rămâne în Clipuri; utilizați meniul său pentru a încerca să salvați din nou. Ștergerea originalului VlogMatic nu șterge o copie a fotografiilor.
Înregistrarea se oprește când părăsiți aplicația
Păstrați VlogMatic deschis în timpul înregistrării. Ieșirea din aplicație sau întreruperea camerei termină captura curentă și salvează momentele surprinse atunci când este posibil.
Pre-roll și time-lapse
Activați prerularea în Setări pentru a include până la cinci secunde înainte ca activitatea să fie detectată. Folosește mai multă baterie. Time-lapse este configurat în setările de înregistrare și nu utilizează pre-roll sau audio.
Înregistrările și confidențialitatea dvs
Detectarea rulează pe dispozitivul dvs. VlogMatic nu încarcă înregistrări pe EllanTech Limited și nu necesită cont. Citiți Politica de confidențialitate pentru iPhone și iPad pentru detalii despre stocare, fotografii, partajare și întrebări de asistență.