GIV PLADS TIL DINE ØJEBLIKKE
Hvordan kan vi hjælpe?
VlogMatic starter og pauser videooptagelse, når et ansigt eller en bevægelse matcher din valgte regel. Det holder de optagne øjeblikke sammen i én video.
E-mail vlogmatic-support@ellantech.com om hjælp. Inkluder din enhedsmodel, iOS- eller iPadOS-version, appversion og de trin, der førte til problemet. Send venligst ikke private optagelser, medmindre du ønsker, at vi skal modtage dem.
Start en automatisk optagelse
- Åbn VlogMatic og tillad kameraadgang.
- Vælg Ansigt, Bevægelse, Enten eller Begge. Hold enheden stille for bevægelsesregistrering.
- Tryk på Start automatisk optagelse. Aktivitet starter optagelsen; et mellemrum sætter den på pause efter den valgte forsinkelse.
- Tryk på Udfør og gem tag. Åbn klip for at afspille eller dele den gemte video.
Optagelsen starter ikke
Tjek kameratilladelse i enhedens app Indstillinger. I ansigtstilstand skal du beholde et godt oplyst ansigt i forhåndsvisningen. I bevægelsestilstand skal du holde enheden stationær og flytte et objekt til syne. Kontroller, at det valgte kamera og optageformat er tilgængelige; understøttede formater varierer fra enhed til enhed.
Optagelsesprøve og VlogMatic Pro
Den gratis prøveperiode slutter efter tre gemte klip længere end et minut. Korte klip bruger ikke godtgørelsen. Efter prøveperioden låser et engangskøb af VlogMatic Pro op for ubegrænset optagelse; der er intet abonnement. Eksisterende klip forbliver tilgængelige til at afspille, dele og slette. Sletning af videoer eller gendannelse af optagelsesstandarder nulstiller ikke prøveperioden.
Brug Gendan køb i VlogMatic-indstillinger eller på opgraderingsskærmen for at gendanne et Apple-køb med den samme Apple-konto. Apple kan bede dig om at logge ind. En afventende betaling låser Pro først op, når Apple har bekræftet det. Android- og iOS-køb er separate. Brug Apples købssupport til Apple-fakturerings- eller refusionsanmodninger.
Optagelser har ingen lyd
Aktiver lyd ved hjælp af mikrofonkontrollen og tillad mikrofonadgang. Du kan optage uden denne tilladelse, men videoen vil være tavs. Time-lapse-optagelser har ingen lyd.
Find optagelser i Fotos
Gennemført tager ophold i Clips. Når Gem automatisk til fotos er aktiveret, forsøger VlogMatic også at gemme en kopi til Fotos med din tilladelse. Hvis denne kopi mislykkes, forbliver originalen i Clips; brug dens menu til at prøve at gemme igen. Sletning af VlogMatic-originalen sletter ikke en fotokopi.
Optagelsen stopper, når du forlader appen
Hold VlogMatic åben under optagelse. At forlade appen eller en kameraafbrydelse afslutter den aktuelle optagelse og gemmer de fangede øjeblikke, når det er muligt.
Pre-roll og time-lapse
Aktiver pre-roll i Indstillinger for at inkludere op til fem sekunder, før aktivitet registreres. Den bruger mere batteri. Time-lapse er konfigureret i optageindstillinger og bruger ikke pre-roll eller lyd.
Dine optagelser og privatliv
Registrering kører på din enhed. VlogMatic uploader ikke optagelser til EllanTech Limited og kræver ingen konto. Læs iPhone og iPad privatlivspolitik for detaljer om opbevaring, fotos, deling og supportforespørgsler.